05. 12 2016 16:00 | Lucia Šimová

Deň s Nadáciou Televízie Markíza: Pomôžte zmeniť chorým deťom život

Zapojte sa s nami do zbierky pre deti s onkologickým ochorením.

Deň s Nadáciou Televíze Markíza
Deň s Nadáciou Televíze Markíza Foto: TV Markíza

Deň s Nadáciou Televízie Markíza je v plnom prúde a vy sa už od rána môžete zapojiť do projektu na pomoc deťom na Klinike detskej hematológie a onkológie v Bratislave. Všetky vyzbierané peniažky pôjdu na výstavbu špecializovanej kliniky. Hosťami dnešného Telerána, ktoré bolo venované práve Dňu s Nadáciou Markíza, boli aj Katarína Kopper, riaditeľka neziskovej organizácie Deťom s rakovinou a správkyňa nadácie Marianna Trnavská, ktoré nám vysvetlili, prečo je práve takáto klinika pre malých pacientov nesmierne dôležitá.

Spolumoderátormi špeciálneho Telerána boli aj tváre projektu Janka Hospodárová a Patrik Herman. Sami pred časom navštívili choré detičky priamo v nemocnici. Napriek tomu, že pohľad na choré dieťa dokáže vtisnúť slzy do očí aj hociktorému mužovi, toto stretnutie bolo podľa ich slov naozaj veselé a pozitívne.

Nezabudnite, že do zbierky na pomoc ťažko chorým detičkám sa môžete zapojiť dnes do polnoci, a to zaslaním darcovskej sms v tvare „DMS NADACIAMARKIZA“ na číslo 877 v sieti operátorov O2, Orange a Slovak Telekom, pričom cena jednej SMS je 2 eurá. Ak sa rozhodnete venovať inú sumu, tú môžete poslať priamo na číslo účtu verejnej zbierky s heslom Nadácia Markíza: SK57 1111 0000 0003 3322 2023.

V mene všetkých detí a rodičov vám ĎAKUJEME.