10. 12 2016 14:00 | David Grich

Koleso šťastia je späť! A bude sa pomáhať

Nenechajte si ujsť špeciálne vianočné epizódy.

Koleso šťastia - vianočné epizódy
Koleso šťastia - vianočné epizódy Foto: Markíza

Koleso šťastia sa pred Vianocami vracia na televízne obrazovky! Obľúbená súťaž spočíva v tom, že jednotliví súťažiaci sa snažia nahrať čo najvyššiu sumu peňazí. Víťaz však môže byť iba jeden. Od 19. decembra sa ale diváci môžu tešiť na štyri charitatívne epizódy. V čom budú špeciálne?

Namiesto divákov budú o peňažnú výhru súťažiť známe tváre z Televízie Markíza. Chýbať nebudú šarmantné moderátorky Kvetka Horváthová, Janka Hospodárová či Danica Kleinová, z mužského osadenstva sa môžete tešiť na moderátorov Viktora Vinczeho a Patrika Hermana. Kolesom si zatočia aj obľúbení herci  z Búrlivého vína Martin Mňahončák, Kristína Turjanová a mnohí ďalší.

A to nie je všetko! Všetky nahraté peniaze pôjdu na Nadáciu Markíza na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. Navyše, nikto zo súťažiacich nebude bojovať sám za seba, pretože výsledná suma všetkých troch súťažiach sa zráta dokopy. Pomoc tak bude o to viac štedrejšia!

Lenka Vavrinčíková, Danica Kleinová a Miriam Šmahel Kalisová
Foto: Markíza

Nakrúcanie špeciálnych vianočných epizód si užíval aj moderátor Kolesa šťastia Lukáš Adamec. „Bolo skvelé vidieť, ako veľmi chceli súťažiaci pomôcť Nadácii Markíza. To, že peniaze nenahrávali pre seba, im nijako zo súťaživosti neubralo. Práve naopak. Niektorých bolo treba až krotiť, pretože boli ako neriadené strely. Celé nakrúcanie bolo preto veľmi zábavné, súťažiaci vedeli, že robia dobrú vec, takže sa veľmi snažili a za to im ďakujeme.“

Sledujte špeciálne vianočné epizódy Kolesa šťastia od 19. decembra na Markíze!