14. 12 2016 11:00 | David Grich

Kvetka Horváthová v Kolese šťastia: Aký post zaujme sympatická moderátorka?

Toto tu ešte nebolo.

Kvetka Horváthová
Kvetka Horváthová Foto: TV Markíza

Obľúbená súťaž Koleso šťastia sa vracia a hneď v špeciálnych vianočných epizódach! Tešiť sa môžete na množstvo známych tvárí, ktoré budú spoločnými silami súťažiť o čo najviac peňazí, aby pomohli s Nadáciou Markíza tým najzraniteľnejším – deťom.

Jednou z hostí bude aj moderátorka Kvetka Horváthová. „Bol to trochu stres, priznám sa, najmä preto, že človek tu nie je sám za seba, nehrá niečo pre seba, ale pre niekoho iného, špeciálne pre Nadáciu Markíza, ktorá sa snaží pomôcť tým, ktorí to potrebujú,“ povedala sympatická blondínka. „Miernu nervozitu bolo aj vidieť, ale veď to je úplne normálne a prirodzené,“ dodala Kvetka s úsmevom.

Pre moderátorku rannej šou Teleráno a publicistickej relácie Reflex je december špeciálny. Pred niekoľkými dňami oslavovala narodeniny a najkrajšie sviatky v roku sú predo dvermi. Ako v detstve vnímala fakt, že dostávala viac darčekov ako iné deti? Ako sa zmenili sviatky, odkedy má dcéru Paulínku? Skončilo sa niektoré jej vianočné pečenie katastrofou? Pozrite si rozhovor a dozviete sa viac.

Sledujte vianočné epizódy Kolesa šťastia od 19. decembra na Markíze.