20. 12 2016 10:30 | David Grich

Vianoce u Viktora Vinczeho: Z tohto je zhrozený každý rok!

Toto by ste od moderátora naozaj nečakali.

Viktor Vincze
Viktor Vincze Foto: Markíza

Už dnes večer sa vo vianočnom Kolese šťastia predstavia obľúbení moderátori Patrik Herman, Viktor VinczeKvetka Horváthová. Všetci traja budú súťažiť zo všetkých síl, aby nahrali krásnu sumu pre Nadáciu Markíza.

Zaujímalo nás, či Viktor a Patrik dostali nejaký darček, pri ktorom sa museli tváriť, že sú nadšení, aj keď sa im v skutočnosti vôbec nepáčil. „Zhrozený som každý rok,“ odpovedal Viktor. K čomu sa počas rozhovoru priznal Patrik, o čom netušila ani jeho mama? Aký najnezvyčajnejší darček dostali na Vianoce a na čo sa Patrik najviac teší? Sledujte video.

Kvetky sme sa na nakrúcaní opýtali, ako sa zmenili vianočné sviatky, odkedy má dcéru Paulínku. Napísala niekedy v liste Ježiškovi niečo, čo ju naozaj prekvapilo? Nechá sa na Vianoce prekvapiť alebo svojmu manželovi presne povie, čo si chce nájsť pod stromčekom? Pozrite si rozhovor so sympatickou blondínkou a okrem toho sa dozviete, či skončilo niektoré jej pečenie katastrofou.

Viktor Vincze, Kveta Horváthová, Patrik Herman
Foto: Markíza

Nenechajte si ujsť Koleso šťastia dnes o 17.55 na Markíze!