06. 07 2017 06:45 | Nadácia Markíza

HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza

Vďaka nečakanému daru sme mohli potešiť deti zo sociálne slabšieho prostredia, pre ktoré sme tento rok pripravili už 20-ty ročník Letného tábora.

HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza
HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza Foto: Nadácia Markíza
HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza HRA O NIKÉ opäť pomáha Nadácii Markíza

Obrovské ĎAKUJEME patrí Gabrielovi, ktorý sa spontánne rozhodol venovať časť svojej výhry v Hre o Niké (v nedeľu, 4. júna 2017), konkrétne 600 eur pre našu Nadáciu Markíza. Taktiež skvelému Andrejovi Bičanovi, ktorý ani na chvíľu nezaváhal a ku Gabrielovi sa pridal a Nadácii Markíza venoval 2 000 eur.

Vďaka tomuto nečakanému daru sme mohli potešiť deti zo sociálne slabšieho prostredia, pre ktoré sme tento rok pripravili spolu s OZ Štvorlístok deťom20-ty ročník Letného tábora v Tajove. Peniaze sme použili na nákup potrebného nového oblečenia pre tieto deti. Pre ich rodiny to je veľká pomoc.

Nie je to prvýkrát, čo Hra o Niké priniesla šťastie našej nadácii. Spoločnosť Niké. spol. s r. o., už v minulosti podporovala Nadáciu Markíza a naše aktivity zamerané na pomoc deťom. A aj tento rok finančným darom 10 000 eur podporila práve realizáciu Letného tábora, v ktorom si prázdniny s Patrikom Hermanom užije 120 detí.

Pre všetky deti je pobyt v tábore bezplatný. Počas dvoch týždňov zažívajú nezabudnuteľné dobrodružstvá, okrem toho si deti domov odnášajú aj materiálne vybavenie ako oblečenie, hygienické potreby, školské pomôcky a pod., čo im aspoň na čas uľahčí ich každodenný život doma či v škole. A krásne spomienky im ostávajú na celý život.

Ďakujeme za podporu nášho Letného tábora.