Jazdecko-rehabilitačné centrum Lesan n.o.

24. 09 2018 14:30 | Nadácia Markíza
Jazdecko-rehabilitačné centrum Lesan n.o.
Jazdecko-rehabilitačné centrum Lesan n.o. Foto: TV Markíza

Víťazka 3. kola štvrtej série šou Tvoja tvár znie povedome Jasmina Alagič venovala svoju výhru od Nadácie Markíza v hodnote 1 000 eur Jazdecko-rehabilitačné centrum Lesan n.o.

Jazdecko-rehabilitačné centrum Lesan n.o. vzniklo 11.4.2006, ako organizácia poskytujúca všeobecne prospešné služby v oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti v podobe hipoterapie, liečebnopedagogických postupov a poradenstva špeciálneho sociálneho poradenstva a sociálnej rehabilitácie tvorby, rozvoja, ochrany, obnovy a prezentácie duchovných a kultúrnych hodnôt vzdelávania, výchovy a rozvoja telesnej kultúry a športu voľnočasové aktivity pre deti a rodiny s deťmi, organizácie a zariadenia - materské centrá, škôlky, školy, detské domovy či združenia, jazdeckú školu pre deti a mládež, hipológiu a jazdecký šport, horsemanship chov koní s akcentom walfare.

V rámci ochrany životného prostredia a zdravia obyvateľstva, poskytuje služby v oblasti hipoterapie prostredníctvom hipoterapeutického jazdenia, liečebnopedagogických prístupov, organizovanie kultúrnych a športových podujatí pre verejnosť, služby súvisiacich s vypĺňaním voľného času detí športovými a tvorivými aktivitami, organizovanie prednášok a diskusných blokov so zástupcami odbornej verejnosti pre cieľovú skupinu rodičov a deti s postihnutím a služby na pomoc ľuďom s oslabením.

Viac informácií o organizácii tu: http://www.lesan.sk/