Vzácna návšteva na detskej onkológii. Oteckovia rozdávali radosť

28. 03 2019 07:45 | nb
Oteckovia navštívili detskú onkológiu.
Oteckovia navštívili detskú onkológiu. Foto: TV Markíza
Po besede dostal každý pacient knihu Oteckovia s venovaním.
Návšteve sa tešili mamičky aj setričky.
Po besede dostal každý pacient knihu Oteckovia s venovaním.

Herci spríjemnili deň chorým deťom aj tým, ktorí sa o ne starajú.

Nadácia televízie Markíza už dlhodobo podporuje neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou, ktorá funguje pri Klinike detskej hematológie a onkológie na bratislavských Kramároch.

"Už v minulosti sme ich viackrát významne podporili, či už finančne pri rekonštruckii kliniky, pri výstavbe novej špecializovanej Dennej kliniky, ako aj pri velkej rekonštrukcii chodby malých detí, kde bolo nanovo vybudovaných 11 izieb so zázemim pre deti, rodičov, aj zdravotnícky personál. Jedna z izieb nesie meno Nadácie Markíza," hovorí Dana Šinková z Nadácie Markíza.

Nadácia nepodporuje oddelenie len finančne, ale aj sprostredkovaním programu, pri ktorom prídu malí pacienti na iné myšlienky. Tentoraz, vrámci Týždňa detskej rakoviny, prijali pozvanie seriáloví Oteckovia.

Filip Tůma, Marek Fašiang a Vlado Kobielsky deti veľmi potešili, nadšené boli však aj mamičky a sestričky. Každý pracovný deň podvečer sa totiž všetci stretávajú pri seriáli Oteckovia. A že dokonale poznajú dej, dokázali aj pri tomto stretnutí. Herci odpovedali na množstvo zvedavých otázkok a každý dostal knihu Oteckovia s osobným venovaním, ale aj dávku pozitívnej energie.

Pozrite si video z tejto príjemnej návštevy:

FOTKY NÁJDETE V GALÉRII.