Spartan Race spolu s Nadáciou Markíza pomáha deťom

22. 04 2019 23:05 | Nadácia Markíza
Spartan Race
Spartan Race Foto: Spartan Race, Inc. 2019

„V duchu hesla „Spoločne môžeme prekonať akúkoľvek prekážku“, organizátori obľúbeného podujatia Spartan Race pomáhali už v minulosti. Tento rok sa rozhodli svoje sily spojiť s Nadáciou Markíza a venovať výťažok z jednej z disciplín s názvom Spartan Charity práve niekoľkým deťom s rôznym zdravotným znevýhodnením, ktoré sa napriek svojmu hendikepu venujú športu. Jedná sa už o štvrtú charitatívnu akciu v rámci tohto podujatia na Slovensku od roku 2016 – Košice, Nitra, Donovaly a teraz Pezinok.

8. ročník sa uskutoční v Pezinku v dňoch 4.-5. mája. Dobrú vec podporia aj tváre Televízie Markíza – Tomáš Juríček, Vratko Sirághy, Lucka Mokráňová a Dominika Richterová. Registrácia ešte stále prebieha tu: https://www.spartanrace.sk/sk/race/find-race.

Ak chcete aj vy podporiť charitatívny zámer projektu, zaregistrujte sa na Spartan Charity. Je to beh o tom, že ľudia sa spoja a spoločne si zašportujú a podporia dobrú vec. Keďže sa jedná o dobročinnú akciu, organizátori sú aj benevolentnejší k prekonávaniu prekážok a trestným cvikom. Oboje je dobrovoľné! Skvelá priateľská, zábavná atmosféra je samozrejmosť. Všetci pred štartom dostanú biele tričko, a v cieli medailu. Tento beh nie je o výsledkoch, bodoch, drine ani vysilení, je to o spoločnom zážitku a o pomoci druhým. O tom ako a komu sme dokázali pomôcť sa dozviete po 4. máji.

V našom Teleráne o podujatí hovorili ambasádori Spartan Race 2019 sympatickí manželia Richard a Broni Chrappovci spolu so svojím malým synčekom. Viac si pozrite vo videu.“