31. 03 2017 10:50 | Lucia Šimová

Toto je suma, ktorou ste v Chart Show pomohli detičkám!

Všetkým, ktorí sa do zbierky zapojili, veľmi pekne ďakujeme.

Adela s hosťami a deťmi kreslili v Chart Show krajší svet
Adela s hosťami a deťmi kreslili v Chart Show krajší svet Foto: TV Markíza
Adela Banášová Adela s hosťami a deťmi kreslili v Chart Show krajší svet Patrik Vyskočil zaspieval pieseň Philla Collinsa Hosťami bol Patrik Herman, Gizka Oňová a Juraj Kemka Dominika Mirgová zaspievala svoju pieseň Musím mať nádej Dominika Mirgová zaspievala svoju pieseň Musím mať nádej Adela a hostia si zahrali aj zaujímavú hru Nádherný tanec v podaní Simony a Rada

Stredajšia Chart Show bola skutočne výnimočná! Okrem toho, že ste si mohli vypočuť rebríček tých najkrajších charitatívnych pesničiek, ste spolu s Nadáciou Markíza pomáhali chorým detičkám. Nuž a práve vďaka vám sa za mimoriadne krátky čas, len počas trvania relácie, podarilo vyzbierať naozaj krásnu sumu, 4193,28 eur! Dokopy ste na dobrú vec poslali 2184 SMS. Ak sa ale do zbierky chcete zapojiť, pokojne môžete aj naďalej zasielať darcovské SMS v tvare DMS NADACIAMARKIZA na číslo 877.

Zbierka na pomoc deťom
Foto: TV Markíza

Pokiaľ ešte stále uvažujete, komu venujete svoje 2% daní, máme pre vás tip, a tým je práve Nadácia Markíza, ktorá aj týmto spôsobom zbiera peniaze na pomoc deťom. Vaše peniažky poputujú práve im, a to v rámci rôznych projektov nadácie. Postup, ako dane venovať Nadácii Markíza a všetky ostatné dôležité informácie, nájdete tu.

Darujte 2 % z dane
Foto: Nadácia Markíza

Nadácia Markíza pomáha tým, ktorí to najviac potrebujú, už od roku 2007. Za ten čas už zorganizovala množstvo krásnych projektov, z ktorých niektoré sa stali pravidelnými. Medzi nimi napríklad Deň s Nadáciou Markíza či Letný tábor Nadácie Markíza. Televízia však pravidelne pomáha aj prostredníctvom svojich relácii. Momentálne už po tretíkrát daruje peniažky rôznym organizáciám v obľúbenej zábavnej šou Tvoja tvár znie povedome, no v minulosti to bolo aj prostredníctvom Kolesa šťastia, či šou Vo štvorici po Slovensku. Najnovšie sa tak k reláciám, ktoré pomáhajú, pridala aj Chart Show.

HÝBSA Slovensko: Zdravý životný štýl a radosť z pohybu

Toto sú piesne, ktoré majú silu pomáhať!

Pomôžte spolu s nami deťom a darujte 2 % z dane

Už ste čítali?
Máte otázku súvisiacu s vysielaním televízie Doma? Napíšte nám ju.

Ďakujeme za Vašu reakciu.