07. 09 2017 10:01 | pet

Prvý tím na Pevnosti Boyard bojoval pre talentované deti

Pre Nadačný fond Andrey Verešovej získali fantastickú sumu!

Tím Dobre vedieť! po úspešnej misii
Tím Dobre vedieť! po úspešnej misii Foto: TV Markíza

Prvý súťažný tím z Pevnosti Boyard v zložení Samo Trnka, Andrea Verešová, Veronika Velez-Zuzulová, Robo Jakab a Rasťo Sokol získal fantastickú výhru 6 580 eur, ktoré tím spolu s Nadáciou Markíza venuje Nadačnému fondu Andrey Verešovej na podporu detských projektov. Gratulujeme!

O organizácii: Nadačný fond Andrey Verešovej

Nadačný fond Andrey Verešovej (NF AV) podporuje talentované deti zo sociálne slabších rodín a detských domovov v oblasti kultúry, športu a vzdelávania. Cieľom Nadačného Fondu je všestranne prispievať k zlepšovaniu kvality života detí a ich rozvoju. Základná rovnica našej pomoci je jednoduchá. Konkrétne dieťa – konkrétna potreba – konkrétny darca. Piliermi našej charitatívnej činnosti sú individuálna pomoc, transparentnosť, adresnosť a efektivita.

O našej činnosti pravidelne komunikujeme s médiami prostredníctvom zakladateľky nadácie, pani Andrey Verešovej, a prostredníctvom projektov a akcií, ktoré organizujeme. Naša nadácia sa zameriava na podporu vzdelávacích aktivít a projektov spojených s rozvojom talentov, využitím voľného času, či hľadaním vhodného profesného zamerania detí.

Zameriavame sa na deti z finančne znevýhodnených a sociálne slabších pomerov a na detské domovy. Okrem toho je našim cieľom plniť detské sny. Sprostredkovávame stretnutia detí so známymi osobnosťami z oblasti, v ktorej sa deti chcú realizovať a rozvíjať nadanie. Idoly a vzory môžu byť ďalšou motiváciou a inšpiráciou v ich živote a štúdiu.

Organizujeme výlety, tábory, semináre, módne prehliadky, športové turnaje, školenia. Vzdelávacím a výchovným pôsobením napomáhame nielen ich psychickému a fyzickému rozvoju, ale v konečnom dôsledku aj rozvoju celej spoločnosti. Deti sú naša budúcnosť.

Viac informácií nájdete na tejto adrese.

Už ste čítali?
Máte otázku súvisiacu s vysielaním televízie Doma? Napíšte nám ju.

Ďakujeme za Vašu reakciu.