26. 12 2017 15:00 | www.tvdoma.sk

Vy sa pýtate, my odpovedáme! (december 2017)

Prostredníctvom Facebooku a webového formulára nám neustále kladiete množstvo otázok. Dnes vám prinášame odpovede na ďalšie z nich!

Vy sa pýtate, my odpovedáme!
Vy sa pýtate, my odpovedáme! Foto: TV Doma

Magdalena: Prečo nie je telenovela Esmeralda vo videoarchíve?
- Máme pre vás skvelú správu, Esmeraldu nájdete už aj v našom videoarchíve: http://videoarchiv.markiza.sk/video/esmeralda

Dajana: Prajem vám krásny deň. Chcela by som sa opýtať na to, či plánujete odvysielať alebo v budúcnosti zakúpiť turecký film Kardeşim Benim (Môj brat) v hlavnej úlohe s Burakom Özçivitom (Nekonečná láska). Za odpoveď vám veľmi pekne ďakujem.
- Žiaľ, tento film zatiaľ vysielať neplánujeme.

Eva: Dobrý deň, kedy sa vrátia Roztomilé mrchy na naše obrazovky?
- Roztomilé mrchy sa vrátia už od stredy, 3. januára 2018, a stretávať sa s nimi budete každý pracovný deň dopoludnia o 10.15 a večer o 24.30.

Viktória: Dobrý deň, chcela by som sa informovať o tretej sérii Nekonečnej lásky, keďže aktuálne prebieha v Turecku jej natáčanie, plánujete potom odvysielať aj túto tretiu sériu?
- Bohužiaľ, seriál Nekonečná láska sa definitívne skončil druhou sériou a už sa nenakrúca. Všetky existujúce epizódy sme odvysielali.

Mirka: Chcela by som sa opýtať, prečo nie je v archíve posledná časť Troch sestier?
- Poslednú epizódu telenovely Tri sestry nájdete v našom videoarchíve na nasledovnom linku: http://videoarchiv.markiza.sk/video/tri-sestry/76195_tri-sestry-123

Marcela: Dobrý večer, chcem sa spýtať, či budete niekedy vysielať telenovelu Cesty lásky? Ďakujem.
- Túto telenovelu nemáme v pláne vysielať.

Marcel: Dobrý deň, milá TV Doma, chcel by som sa spýtať, či plánujete ešte niekedy odvysielať telenovely Víťazstvo lásky, Nezlomná Valentína alebo Cigánky.
- Cigánky sme na Doma vysielali tento rok, ostatné vami spomínané telenovely zatiaľ zaradiť neplánujeme.

Janík: Plánujete vysielať aj brazílske, argentínske a kolumbijské telenovely?
- Do budúcnosti to nevylučujeme, ale nateraz to nemáme v pláne.

Linda: Dobrý deň, vopred sa chcem veľmi pekne poďakovať za znovuzakúpenie telenovely Esmeralda a chcem sa spýtať, či plánujete zakúpiť aj niektorú z týchto telenoviel, čo sme nemali dlhší čas možnosť vidieť na slovenských obrazovkách, napr. Votrelkyňa, Rubí, Nedotknutá manželka, Sladká Valentína, Divoška Anastázia, Rany lásky, Manuela, Kráľ dobytka, Rebeli na strednej, Juanin zázrak. Plánujete vysielať aj americký sitcom Ženatý so záväzkami? A ešte či budete vysielať aj filmy Hriešnica, Pomsta hriešnice, Víťazstvo hriešnice. Dúfam, že mi odpoviete.
- Žiaľ, ani jednu zo spomínaných telenoviel vysielať neplánujeme, ale trojicu filmov o hriešnici ešte na Doma určite uvidíte.

Irena: Dobrý deň, chcem sa spýtať na seriál Chlapi neplačú. Prečo už nebýva? Už sa skončil? Alebo bude pokračovať v roku 2018? Ďakujem.
- Záverečné časti seriálu Chlapi neplačú vysielame naďalej v pracovných dňoch nadránom. Už od utorka, 2. januára 2018, o 14.45 sa však môžete tešiť na reprízu obľúbeného rodinného seriálu Búrlivé víno.

Milča: Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či seriál Matky a dcéry pôjde po dvoch častiach, alebo len po jednej?
- Vynikajúci nový turecký seriál Matky a dcéry budete môcť na Doma sledovať od 2. januára 2018 vždy od pondelka do štvrtka o 20.30 v dvoch častiach za sebou.

Marcelka: Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či budete niekedy dávať historický seriál, ktorý sa vysielal v Turecku - Çalıkuşu s Fahriye Evcen v hlavnej úlohe. Ďakujem!
- Žiaľ, tento seriál zatiaľ neplánujeme vysielať.

PR oddelenie skupiny Markíza

Ak máte na nás aj vy nejaké otázky, položte nám ich prostredníctvom Facebooku alebo formulára na titulke www.tvdoma.sk!

Už ste čítali?
Máte otázku súvisiacu s vysielaním televízie Doma? Napíšte nám ju.

Ďakujeme za Vašu reakciu.