28. 12 2017 08:00 | jt

Obľúbená Nekonečná láska: Bude ďalšia séria?

Takáto je pravda!

Nekonečná láska
Nekonečná láska Foto: ITV Inter Medya

Presne pred týždňom vyvrcholil na obrazovkách televízie Doma veľkým dramatickým finále obľúbený turecký seriál Nekonečná láska.

Mnohí z vás nás však na sociálnych sieťach zaplavili otázkami, kedy budeme vysielať tretiu sériu. Skutočnosť je však taká, že 244. epizóda bola posledná a žiadne ďalšie pokračovanie Nekonečnej lásky neexistuje a ani sa neplánuje nakrúcať. Ak ste totiž objavili na internete upútavky na pokračovanie, išlo len o amatérske a neoficiálne videá od fanúšikov, ktorí sa nevedia zmieriť s dramatickým koncom a chceli by, aby sa seriál nakrúcal ďalej.

Nekonečná láska - Nihan a Kemal (Neslihan Atagül a Burak Özçivit)
Foto: ITV Inter Medya

Definitívny koniec seriálu potvrdila na sociálnej sieti aj predstaviteľka Nihan, herečka Neslihan Atagül: "Ahojte, priatelia, už sa ma na to viac nepýtajte. 74. turecká originálna časť (pozn. autora: u nás 244.) bola posledná časť Nekonečnej lásky. Skončilo sa to a Nekonečná láska nebude mať ďalšiu sériu. Ďakujem," napísala v statuse na svojom oficiálnom profile.

Ak je vám už teraz smutno za tureckými seriálmi, televízia Doma vám už od 2. januára 2018 prinesie nový emotívny turecký seriál Matky a dcéry. Príbeh učiteľky Zeynep a jej žiačky Melek vás zaručene chytí za srdce.

Nový turecký seriál Matky a dcéry štartuje už v utorok 2. januára o 20:30 na Doma!

Už ste čítali?
Máte otázku súvisiacu s vysielaním televízie Doma? Napíšte nám ju.

Ďakujeme za Vašu reakciu.