Klub Detskej Nádeje

11. 11 2019 13:46 |
David Hartl
David Hartl Foto: TV Markíza

Víťaz posledného 10. kola piatej série šou Tvoja tvár znie povedome a jej absolútny víťaz Dávid Hartl venoval svoju finálovú výhru od Nadácie Markíza v hodnote 3.000 eur Klubu detskej nádeje. Gratulujeme!

Klub Detskej Nádeje (KDN) je združenie spájajúce všetkých, ktorí chcú prispieť k skvalitneniu, spríjemneniu a uľahčeniu života dlhodobo hospitalizovaných alebo znevýhodnených detí. Členmi KDN sú najmä mladí ľudia, vysokoškolskí študenti, ktorí majú k deťom najbližšie. Hlavnou aktivitou sú pravidelné návštevy detských pacientov na oddeleniach DFNsP Kramáre. Večer, po návštevných hodinách prichádzame ponúknuť svoje kamarátstvo, rovnocenné partnerstvo pri hre, či rozhovore. Prinášame im svet a život zvonku, z ktorého boli načas vylúčení. Cieľom Združenia je predovšetkým poskytovanie emocionálnej podpory a rozvoj kreativity detí hospitalizovaných na oddeleniach Národného ústavu detských chorôb v Bratislave, ako aj na oddeleniach a klinikách nemocníc v iných mestách na území Slovenskej republiky.

Viac informácií nájdete na:https://www.kdn.sk/