Deň s Nadáciou Markíza pomáha už 6. rok

02. 12 2019 13:00 | lch
Deň s Nadáciou
Deň s Nadáciou Foto: TV Markíza

Cieľom tohtoročnej zbierky je vyzbierať opäť čo najviac financií na podporu krásnych a dôležitých projektov.

6. decembra 2019 Televízia Markíza už šiesty rok za sebou pripravuje jedinečné celodenné podujatie s názvom Deň s Nadáciou Markíza, s ktorým sa spája každoročná finančná zbierka na charitatívne projekty Nadácie Markíza. Cieľom tohtoročnej zbierky je vyzbierať opäť čo najviac financií na podporu krásnych a dôležitých projektov v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave, v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici a v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach. Zároveň chceme verejnosti pripomenúť význam práce zdravotníckych pracovníkov, dôležitosť modernizácie prístrojového vybavenia aj odborných prístupov. Dnes si predstavíme DFNS v Košiciach. Tam pomôžeme Oddeleniu intenzívnej neotanologickej medicíny dovybaviť pracovisko novými inkubátormi a pomôcť tak novorodencom čo najlepšie zvládnuť prvé chvíle po narodení so špičkovým prístrojovým vybavením, popri obetavej, láskavej a odbornej starostlivosti zdravotníckych pracovníkov. Veríme, že počet nových inkubátorov bude čo najväčší.

V dnešnom Teleráne prišla o projekte porozprávať členka Správnej rady Nadácie Markíza JUDr. Lucia Tandlich.