Deň s Nadáciou Markíza: Ďakujeme za úžasnú atmosféru

Deň s Nadáciou Markíza v Teleráne
Deň s Nadáciou Markíza v Teleráne Foto: TV Markíza
Deň s Nadáciou Markíza v Teleráne

Celý deň sme si spoločne užili.

Televízia Markíza pripravila už 6. ročník jedinečného celodenného podujatia s názvom Deň s Nadáciou Markíza, s ktorým sa spája každoročná finančná zbierka na charitatívne projekty Nadácie Markíza. Tento deň sme odštartovali v Teleráne, pokračovali na Vianočných trhoch v Bratislave, kam prišiel aj generálny riaditeľ Matthias Settele s Mariannou Trnavskou, finančnou riaditeľkou TV Markíza a predsedníčkou Správnej rady Nadácie Markíza.

Skvelú atmosféru na Vianočných trhoch si užili herci a moderátori našej televízie.

Deň s Nadáciou Markíza prišli podporiť aj účastníci šou Tvoja tvár znie povedome.

Na Hviezdoslavovom námestí nechýbali ani obľúbení herci zo seriálu Oteckovia a predstavitelia Nadácie Markíza. Predsedníčka správnej rady Marianna Trnavská a člen správnej rady Michal Borec.

V spoločnosti člena správnej rady Nadácie Markíza Henricha Krejču si príjemnú atmosféru na Vianočných trhoch vychutnal aj doc. MUDr. Ladislav Kužela, generálny riaditeľ Národného ústavu detských chorôb.

Nechýbal ani Miro Jaroš, ktorý si s detskými predstaviteľmi zo seriálu Oteckovia aj zasúťažil.

"V zbierke symbolicky prepájame Slovensko cez tri mestá. Zároveň chceme verejnosti pripomenúť význam práce zdravotníckych pracovníkov, dôležitosť modernizácie prístrojového vybavenia aj odborných prístupov. Nikto z nás nevie, kedy bude odbornú detskú lekársku starostlivosť potrebovať. Chceme preto aj tento rok urobiť maximum, aby sme pomohli ďalším pracoviskám a ich malým pacientom spríjemnili a skvalitnili podmienky na liečbu," hovorí Marianna Trnavská, predsedníčka správnej rady Nadácie Markíza. „V doterajších piatich ročníkoch sa nám vďaka tomuto výnimočnému projektu a štedrej podpore verejnosti a partnerov našej nadácie podarilo vyzbierať celkovo takmer 490 000 eur, ktoré významne pomohli deťom v nemocniciach, rodinám v núdzi, aj charitatívnym organizáciám," dodala.

Šiesty december patril Nadácii Markíza a pri tejto príležitosti do Telerána prijal pozvanie aj Henrich Krejča, člen Správnej rady Nadácia Markíza a riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky.

Detskú fakultnú nemocnicu s poliklinikou v Banskej Bystrici navštívili Oliver Oswald a Riško Labuda

Pozrite si celý príbeh v Reflexe

Národný ústav detských chorôb v Bratislave navštívili Monika Hilmerová a Jaro Bekr

Pozrite si celý tento príbeh v Reflexe