Nadácia Markíza opäť pomohla vysokou finančnou čiastkou.

08. 06 2020 13:00 | kf
Spolu pre Slovensko
Spolu pre Slovensko Foto: TV Markíza
Galavečer Spolu pre Slovensko

Televízia sa rozhodla pomáhať v ťažkom období a podporiť tých, ktorých najviac zasiahla koronakríza.

Jedinečný charitatívny večer s názvom Spolu pre Slovensko, ktorý odvysielala Televízia Markíza v nedeľu (7. júna) večer, mal obrovský úspech. Počas večera sa na pódiu vystriedali skvelí hudobní umelci a o zábavu sa postarali známe tváre. Významnou súčasťou večera bola finančná zbierka na podporu dôležitých charitatívnych projektov Nadácie Slovenskej sporiteľne a Nadácie Markíza zameraných na pomoc ľuďom postihnutých koronakrízou.

Stále môžete vašimi SMS-kami podporiť dobrú vec

Cieľom finančnej zbierky je podpora projektov a činnosti mimovládnych organizácií, zameraných na pomoc pri sanácii následkov pandémie koronavírusu u najohrozenejších skupín. Nadácia Markíza počas galavečera venovala 40 000 eur na podporu obetiam koronakrízy.

Matthias Settele nám v rozhovore prezradil, kam konkrétne táto suma poputuje a ako sa on sám popasoval s koronakrízou.

Stále sa môžete zapojiť do finančnej zbierky, ktorá trvá až dnes do polnoci a pomôcť tak obetiam koronakrízy. Stačí zaslať darcovskú SMS správu v tvare: DMS (medzera) SPOLU na číslo 877, pričom cena jednej SMS je 2 eurá v sieti mobilných operátorov O2, Orange a Telekom. Mechaniku prijímania darcovských SMS správ zabezpečuje organizácia Fórum donorov.