Deň s Nadáciou Markíza už zajtra!

02. 12 2020 11:00 | markiza.sk
Michal Borec a Lenka Stanková v Teleráne
Michal Borec a Lenka Stanková v Teleráne Foto: Instagram/Teleráno

Cieľom tohtoročnej zbierky je vyzbierať čo najviac financií na podporu detského duševného zdravia.

Na štvrtok 3. decembra 2020 Televízia Markíza už po siedmy raz chystá jedinečné podujatie s názvom Deň s Nadáciou Markíza, s ktorým sa spája každoročná finančná zbierka na charitatívne projekty Nadácie Markíza.

V doterajších šiestich ročníkoch sa nám vďaka tomuto výnimočnému projektu a štedrej podpore verejnosti a partnerov našej nadácie podarilo vyzbierať celkovo 565 000 eur. Peniaze boli v priebehu uplynulých rokov použité na zmysluplné projekty viacerých neziskových organizácií, na podporu individuálnych rodín s deťmi, ktoré sa ocitli v neľahkej životnej situácii, na realizáciu detských táborov a projektov, zlepšenie podmienok v detských nemocniciach, vybudovanie nových pracovísk, prístrojové vybavenie.

Cieľom tohtoročnej zbierky, ktorá odštartovala 19. novembra je vyzbierať opäť čo najviac financií na podporu detského duševného zdravia a upriamiť pozornosť na túto tému. Chceme pomôcť zlepšiť podmienky na liečbu nielen detským pacientom, ale aj na prácu odborníkov, ktorí sa o nich starajú – či už priamo Klinike detskej psychiatrie LF UK a NÚDCH v Bratislave alebo prostredníctvom poradenstva na Linke detskej istoty.

Ako môžem podporiť zbierku?

Od 19. novembra až do 3. decembra vrátane celého dňa do polnoci, môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza a zachrániť Linku detskej istoty a podporiť Kliniku detskej psychiatrie spolu s nami aj Vy a to:

Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare:

DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti operátorov O2, Orange a Slovak Telekom, pričom cena jednej SMS je 2 eurá. Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK57 1111 0000 0003 3322 2023 alebo aj online priamo na stránke www.nadacia.markiza.sk

Ďakujeme, že nám pomáhate pomáhať.