Charitatívny galavečer plný hviezd! Vystúpia mnohé známe osobnosti

10. 12 2020 10:10 | markiza.sk
Petra Polnišová a Zuzana Kubovčíková Šebová
Petra Polnišová a Zuzana Kubovčíková Šebová Foto: TV Markíza

Zábavný charitatívny galavečer plný dojemných príbehov, atraktívnych hudobných vystúpení a príjemného humoru s vianočnou tematikou. Programom sprevádzajú obľúbené herečky Petra Polnišová a Zuzana Kubovčíková Šebová.

TIP: Vianočné prekvapenie: Herci z Oteckov sa spojili s kolegami z Pána profesora

Cieľom charitatívneho programu Najkrajšie Vianoce je pomáhať a plniť vianočné želania deťom a rodinám, ktoré často nemajú financie na riadne fungovanie domácnosti či uhradenie liečebných nákladov a takmer žiadnu možnosť zažiť Vianoce plné splnených prianí. Televízia Markíza v spolupráci so spoločnosťou Tipos a Nadáciou Markíza chcú počas vianočného obdobia podať pomocnú ruku a obdarovať rodiny s deťmi, ktoré sa nachádzajú v ťažkých životných situáciách, ľudí s vážnymi zdravotnými problémami či trpiacich materiálnym nedostatkom. Galavečer bude spojením dobročinnosti, zábavných momentov, mimoriadnych hudobných vystúpení, vianočných pozdravov a prianí televíznych tvárí.

Galavečer Najkrajšie Vianoce si nenechajte ujsť v piatok, 18.decembra, na Markíze!