Pomôžte spolu s nami deťom a darujte nám 2% aj v roku 2021

11. 02 2021 13:00 |
Pomôžte spolu s nami deťom a darujte nám 2% aj v roku 2021

Vieme, že bez pomoci to niekedy nejde.

Pomáhame deťom a rodinám s deťmi zlepšiť ich budúcnosť, zdravie a šancu na lepší život. Aj vďaka Vám to už viac ako 10 rokov v Nadácii Markíza dokážeme. Aj vďaka vašim 2% sme v ťažkom roku 2020 pomohli desiatkam neziskových organizácií, ktoré tak ako my pomáhajú deťom a rodinám s deťmi. Rovnako sme pomohli jednotlivcom, ktorí sa ocitli v neľahkej životnej situácii, bojujú so zdravotnými či existenčnými problémami.

Vďaka 2% sme však v minulom roku odštartovali prvý samostatný projekt Nadácie Markíza, zameraný na boj a prevenciu proti šikanovaniu medzi deťmi a mladými ľuďmi s názvom „Odpíšeme ti“ (viac info na www.odpisemeti.sk). Projekt bude pokračovať aj v ďalších rokoch. Poukázali sme na tému domáceho násilia a pomoci týraným ženám a deťom, tému detského psychického zdravia, podporili sme Linku detskej istoty pre ďalší rok jej fungovania, aby sa deti a mladí ľudia NON STOP, bezplatne 24 hodín, 7 dní v týždni mohli spojiť s odborníkom.

Pred nami je v roku 2021, ale aj v ďalších rokoch veľa práce. Podporiť činnosť Nadácie Televízie Markíza môžete opäť darovaním 2 % z dane. Vami poukázaná suma 2 % z dane bude použitá a prerozdelená do posledného centu na pomoc deťom v rámci projektov Nadácie Televízie Markíza, ktoré aj pre tento rok chystáme a o ktorých budeme postupne informovať.

Aj vďaka VÁM pomáhame deťom. Ďakujeme!

Údaje potrebné na poukázanie 2% našej nadácii:

Obchodné meno/názov: Nadácia Televízie Markíza

Právna forma: nadácia

IČO/SID: 379 252 70

Adresa/sídlo: Bratislavská 1/a, 843 56 Bratislava

Všetky potrebné tlačivá na poukázanie nájdete tu: http://rozhodni.sk/poukazatel/tlaciva-na-poukazanie-2-z-dane/