BENEFIČNÝ LIVE WORKOUT Janyho Landla bude aj pomáhať

02. 03 2021 14:18 |
Jany Landl
Jany Landl Foto: Instagram/janylandl

Známy fitness tréner Jany Landl pripravil nielen pre svojich fanúšikov benefičný LIVE workout „MY SME LIVE".

Bude sa vysielať naživo z bratislavskej Mlynice už túto sobotu 6.3. o 18:00 na YouTube Janyho Landla a webe www.janylandl.sk. Zaznačte si tento termín do kalendára, nachystajte tenisky, karimatku a skvelú náladu, dajte vedieť aj svojim známym, kamošom, kamoškám a zapojte sa do tréningového maratónu, po ktorom si všetci povieme, že to malo zmysel. Celý Benefičný LIVE workout je pre všetkých úplne ZDARMA!

workout_markiza_stvorec_final.jpg

Je to neuveriteľné, ale už to bude náš prvý rok od spustenia tréningového programu LIVE. Veľmi sa tešíme, že naša spoločná LIVE komunita sa stále rozrastá a pomáha vám v napĺňaní vašich cieľov. Aj v tejto dobe obmedzení nám šport a spoločná motivácia pomáhajú pozitívne myslieť a prekonávať samých seba," hovorí Jany Landl.

Pre všetkých je pripravená jedinečná audiovizuálna show plná dobrej nálady a známych hostí. Pozvanie prijali Majk Spirit a Dominika Mirgová. Na diaľku sa pripojí aj známy MMA zápasník Attila Végh. Tréning bude vysielaný s pomocou najmodernejšej techniky.

Ako dopĺňa Jany: „Zameriame sa hlavne na spevnenie svalstva, problematické partie, pričom nevynecháme ani kvalitný strečing. Obtiažnosť tréningu nastavíme postupne, prejdeme od ľahších cvikov v kombinácii s kardiom a postupne budeme série sťažovať. Dáme si 3x30 minútové tréningy, ktoré budú originálne zostavené s live DJom. Zároveň si čas medzi tréningami spestríme hudobnými vystúpeniami s Bystrík Banda, ako aj našimi hosťami. Veľmi sa už tešíme, bude to zážitok pre nás všetkých a zároveň spolu podporíme dobrú vec!"

Pomôžme spolu a podporme dobrú vec!

„Počas celého týždňa od pondelka 1.3. ako aj počas samotnej udalosti v sobotu 6.3. v spolupráci s Nadáciou Markíza nám môžete pomôcť vyzbierať peniažky pre ľudí v núdzi, ktorí ich najviac potrebujú. Dobrovoľný príspevok môžete veľmi jednoducho a rýchlo poslať tu https://nadaciamarkiza.darujme.sk/my-sme-live-d9c40-acc87/ . Už teraz z celého srdca ďakujeme za každý príspevok", uzatvára pozvánku na benefičný workout Jany Landl.

Viac info na: https://www.janylandl.sk/beneficny-live-workout-prve-narodeniny

Livestream bude vysielaný na YT Janyho Landla ako aj na webe www.janylandl.sk

Pripojte sa k nám a oslávte s nami 1. narodeniny online tréningového programu LIVE v sobotu 6.3.2021 o 18:00. Bude to jazda!