Deň s Nadáciou Markíza venuje pozornosť detskej duši

10. 11 2021 17:15 |
Deň s Nadáciou
Deň s Nadáciou Foto: TV Markíza

Cieľom tohtoročnej zbierky pre Deň s Nadáciou Markíza je vyzbierať čo najviac financií na podporu témy a riešenia problémov detského duševného zdravia.

Cieľom tohtoročnej zbierky pre Deň s Nadáciou Markíza je vyzbierať čo najviac financií na podporu témy a riešenia problémov detského duševného zdravia a upriamiť pozornosť na túto tému. Celý výťažok zo zbierky Deň s Nadáciou Markíza 2021 bude venovaný na vybudovanie Denného stacionára pre deti s psychickými poruchami na Klinike detskej psychiatrie v Národnom ústave detských chorôb v Bratislave. Zbierku sme odštartovali už 3. novembra a potrvá do 2. decembra, kedy bude Deň s Nadáciou Markíza rezonovať vo vysielaní Televízie Markíza celý deň.

S Henrichom Krejčom, členom Správnej rady Nadácie Markíza a Denisou Czibulkou, redaktorkou Reflexu, sme sa rozprávali v Teleráne aj o tom, ako vnímajú doterajších sedem silných ročníkov Dňa s Nadáciou a prečo je dôležité venovať pozornosť detskej duši.

Do zbierky sa spolu s nami môžete zapojiť aj vy už teraz a to:

Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare:

DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá). Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2031

alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár tu: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom.