Kvetkine neľahké rozprávanie: Hospitalizácia dcéry jej kamarátky na psychiatrii

19. 11 2021 15:30 | markiza.sk
O tomto sa Kvete nehovorilo ľahko
O tomto sa Kvete nehovorilo ľahko Foto: Markíza

Vyhľadať odbornú pomoc nie je žiadna hanba.

Keď treba pomôcť, ani sa nezamyslí a koná. Taká je ambasádorka projektu Nadácie Markíza na podporu psychického zdravia detí.

Moderátorka Telerána a Reflexu Kveta Horváthová nám v rozhovore povedala, že, našťastie, šikana ju v jej tínedžerských časoch obišla a nemala s ňou žiadne skúsenosti. Odhliadnuc od šikany však v rozhovore spomenula problém súčasnej doby, kedy sme väčšinu času izolovaní a mnohým chýba sociálny kontakt. To môže ľahko vyústiť do psychických problémov. Tu už mala čo povedať aj Kveta. Nehovorilo sa jej vôbec ľahko.

Deň s Nadáciou Markíza už 2. decembra.

V poradí ôsmy ročník Dňa s Nadáciou Markíza upriamuje pozornosť práve na detské duševné zdravie. Našim cieľom je vyzbierať čo najviac financií pre Kliniku detskej psychiatrie LF UK a NÚDCH na vybudovanie denného stacionára pre deti a rozšíriť tak kapacitu Kliniky detskej psychiatrie – pomôcť zlepšiť nielen podmienky na liečbu detí s boľavou dušou, ale aj na prácu zdravotníkov a odborníkov, ktorí sa o ne starajú.

Pomôcť môžete už teraz aj vy. Až do 2. decembra 2021 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza a Kliniku detskej psychiatrie spolu s nami aj Vy, a to:

Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare:

DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá). Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2031 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár tu: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom.