Monika Hilmerová nezatvára oči: Otvorila vážnu tému o ktorej treba hovoriť

22. 11 2021 17:10 |
Monika Hilmerová
Monika Hilmerová Foto: Instagram/hilmerovamonika

Herečka sa zapojila do projektu s jasným cieľom.

Jednou z ambasádoriek projektu Nadácie Markíza na podporu psychického zdravia detí je aj herečka z Oteckov Monika Hilmerová. Podobne ako Kvetka Horváthová sa rada zapojila do tohto projektu, pretože si myslí, že táto téma je veľmi dôležitá a treba o nej hovoriť.

Herečka je mamou dvoch detí a tak sa jej to týka o to viac. „Táto téma je dôležitá kedykoľvek, ale v tomto čase, kedy prišla pandémia o to viac, obdobie pandémie je náročné psychicky nielen pre dospelých ale aj pre deti a mladistvých,“ prezradila nám herečka na nakrúcaní spotu.

Monika spolu s manželom túto dôležitú tému doma neobchádzajú. „Samozrejme, že sa doma rozprávame aj o takýchto témach. Veľa sa rozprávame s deťmi aj o emóciách, to si myslím, že je veľmi dôležité.“

Deň s Nadáciou Markíza už 2. decembra!

V poradí ôsmy ročník Dňa s Nadáciou Markíza upriamuje pozornosť práve na detské duševné zdravie. Našim cieľom je vyzbierať čo najviac financií pre Kliniku detskej psychiatrie LF UK a NÚDCH na vybudovanie denného stacionára pre deti a rozšíriť tak kapacitu Kliniky detskej psychiatrie – pomôcť zlepšiť nielen podmienky na liečbu detí s boľavou dušou, ale aj na prácu zdravotníkov a odborníkov, ktorí sa o ne starajú.

Pomôcť môžete už teraz aj vy. Až do 2. decembra 2021 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza a Kliniku detskej psychiatrie spolu s nami aj Vy, a to:

Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare:

DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá). Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2031 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár tu: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom.