Tínedžerka si prešla peklom: Úprimná spoveď o psychických následkoch izolácie

02. 12 2021 18:00 |
Spoveď matky a dcéry
Spoveď matky a dcéry Foto: TV Markíza

Mama s dcérou otvorene porozprávali, ako depresia a úzkosť zmenili ich životy.

Prišla beznádej, bezmocnosť a ostala len viera, že všetko dobre dopadne... to sú slová zúfalej mamy, ktorej dcéra – tínedžerka si prešla doslova peklom. Príbeh tejto rodiny je obrazom obdobia, ktoré zasiahlo mnohé deti a mladých ľudí. Pre pandémiu, izoláciu a stratu istôt ťažko utrpelo najmä ich psychické zdravie. Práve im bol venovaný celý dnešný deň na Markíze. Mama s dcérou Reflexu otvorene porozprávali, ako depresia a úzkosť zmenili ich životy.

Pozrite si reportáž magazínu Reflex:

Ako môžete pomôcť?

Cieľom tohtoročnej zbierky je vyzbierať čo najviac financií na podporu témy a riešenia problémov detského duševného zdravia a upriamiť pozornosť na túto tému . Chceme pomôcť zlepšiť podmienky na liečbu nielen detským pacientom, ale aj na prácu odborníkov, ktorí sa o nich starajú priamo Klinike detskej psychiatrie LF UK a NÚDCH v Bratislave.

Podporiť zbierku môžete prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá). Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2031 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár tu: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular