Ako sa na psychickom zdraví detí podpísal COVID? Porozprávali nám

02. 12 2021 18:00 |
Deti o korone
Deti o korone Foto: TV Markíza

Čakárne a ambulancie zdravotníckych zariadení zapĺňajú deti, ktoré majú psychické problémy práve v dôsledku pandémie. S kamerou sme navštívili niekoľko škôl a nechali deti a študentov, aby nám povedali ako to vnímajú a cítia oni sami.

Pozrite si reportáž magazínu Reflex:

Ako môžete pomôcť?

Cieľom tohtoročnej zbierky je vyzbierať čo najviac financií na podporu témy a riešenia problémov detského duševného zdravia a upriamiť pozornosť na túto tému . Chceme pomôcť zlepšiť podmienky na liečbu nielen detským pacientom, ale aj na prácu odborníkov, ktorí sa o nich starajú priamo Klinike detskej psychiatrie LF UK a NÚDCH v Bratislave.

Podporiť zbierku môžete prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá). Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov.

Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2031 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár tu: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular