Pomôžme spolu Ukrajine

26. 02 2022 13:40 | Nadácia Markíza
Pomôžme spolu Ukrajine
Pomôžme spolu Ukrajine Foto: TV Markíza

Ďakujeme, že pomáhate s nami!

Vojenská ofenzíva na Ukrajine a naliehavá situácia, v ktorej sa ocitli obyvatelia Ukrajiny, zasiahla nás všetkých. V týchto dňoch si viac ako kedykoľvek predtým uvedomujeme, aké potrebné je podať pomocnú ruku ľuďom, ktorí opúšťajú svoje domovy s obavami o život a prichádzajú na Slovensko.

V Nadácii Televízie Markíza sa pridávame k ostatným neziskovým organizáciám na Slovensku, ktoré zareagovali veľmi rýchlo a vyhlasujeme zbierku na pomoc predovšetkým deťom a rodinám, ktoré v jednej chvíli prišli o všetko a teraz potrebujú našu pomoc a solidaritu .

K výťažku zbierky, do ktorej sa zapájajú aj zamestnanci Televízie Markíza, pridávame z Nadácie Televízie Markíza finančný dar 20 000 €, ktorý bude spolu s celým výťažkom zbierky venovaný neziskovej organizácii Človek v ohrození. Tá sa v tejto chvíli sústreďuje na pomoc pre Ukrajincov a Ukrajinky, ktorí opustili svoje domovy a prichádzajú na Slovensko.

Ako môžete podporiť zbierku aj vy?

Jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU:

Ďakujeme, že pomáhate s nami!