Let's Dance štartuje už túto nedeľu. Priamy prenos bude mať charitatívny podtón

06. 03 2022 12:00 |
Let's Dance štartuje už túto nedeľu. Priamy prenos bude mať charitatívny podtón
Let's Dance štartuje už túto nedeľu. Priamy prenos bude mať charitatívny podtón Foto: TV Markíza

Aj vy môžete prispieť do zbierky Pomôžme spolu Ukrajine.

Najveľkolepejšia tanečná šou plná hviezd, elegancie a výlučne pozitívnych emócií je konečne opäť tu! V poradí siedma séria Let's Dance odštartuje na obrazovkách televízie Markíza už túto nedeľu (6. marca) o 20.30 hod. Diváci sa môžu tešiť na vystúpenia pripomínajúce hollywoodske produkcie, kreatívne kostýmy, tematické večery, strhujúce tanečné výkony celebrít a nádherné emócie, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou tohto formátu.

S ohľadom na prebiehajúci vojnový konflikt na Ukrajine bude mať prvý priamy prenos Let‘s Dance charitatívny podtón. Počas celého večera bude komunikovaná možnosť prispieť prostredníctvom darcovskej SMS správy v hodnote 2 eurá do finančnej zbierky Pomôžme spolu Ukrajine (v tvare DMS <medzera> NADACIAMARKIZA na číslo 877), ktorú iniciovala Nadácia Markíza na pomoc predovšetkým deťom a rodinám utekajúcim pred hrôzami vojny na Slovensko.

Celý výťažok tejto zbierky bude venovaný neziskovej organizácii Človek v ohrození. Samotná Nadácia Markíza podporila túto zbierku finančným darom zatiaľ v hodnote 20 000 eur.

Známe je už aj aké tance predvedú súťažné páry v prvom kole a ktoré veľké svetové hity budú ich výkonom na tanečnom parkete robiť hudobný sprievod. Viac informácií nájdete TU!

O titul kráľa a kráľovnej tanečného parketu zabojuje počas 10 priamych prenosov celkovo 11 tanečných párov zložených zo známych osobností a profesionálnych tanečníc a tanečníkov – ICH FOTOGRAFIE NÁJDETE TU!

Vystúpenia bude hodnotiť odborná porota v zložení Tatiana Drexler, Adela Vinczeová a Ján Ďurovčík, ku ktorým sa pripojí veľká hviezda zo zahraničia. Štvrtým porotcom Let's Dance bude Jorge González, kubánsky choreograf a model žijúci v Nemecku, ktorý tam patrí medzi najpopulárnejšie osobnosti šoubiznisu.

Let's Dance bude opäť prehliadkou krásy a elegancie v podobe majstrovského prepojenia obdivuhodných tanečných vystúpení v nádhernom oblečení a nenúteného, ale pritom kultivovaného a vtipného vystupovania úplne novej dvojice moderátorov. Veľkolepými priamymi prenosmi budú divákov premiérovo sprevádzať tvár spravodajstva TV Markíza Viktor Vincze a nádejná mladá herečka a moderátorka Martina Zábranská, ktorej hlas znie pod prezývkou Maca pravidelne aj z rozhlasového éteru. Diváci sa na ňu od marca môžu tešiť nielen v Let's Dance, ale tiež v novom rodinnom seriáli Svätý Max, kde stvárňuje jednu z hlavných postáv.