Aj vďaka Let's Dance sa na pomoc ukrajinským utečencom vyzbieralo už viac než 57-tisíc eur

07. 03 2022 18:36 |
Let's Dance
Let's Dance Foto: TV Markíza

Ďakujeme!

Veľkolepá tanečná šou Let's Dance sa po piatich rokoch s úspechom vrátila na obrazovky televízie Markíza. S ohľadom na prebiehajúci vojnový konflikt na Ukrajine mal prvý priamy prenos Let's Dance charitatívny podtón. Počas celého večera bola divákom komunikovaná možnosť prispieť prostredníctvom darcovskej SMS správy v hodnote 2 eurá do finančnej zbierky Pomôžme spolu Ukrajine, ktorú iniciovala Nadácia Markíza na pomoc predovšetkým deťom a rodinám utekajúcim pred hrôzami vojny na Slovensko.

Po spočítaní doterajších finančných darov venovaných prostredníctvom online darovacieho formulára, darcovských SMS správ a príspevku Nadácie Markíza sa len za niečo vyše týždňa podarilo vyzbierať neuveriteľných viac než 57-tisíc eur. Zbierka však naďalej pokračuje a celý jej výťažok bude venovaný neziskovej organizácii Človek v ohrození. Tá v tejto chvíli sústreďuje svoju humanitárnu pomoc na zabezpečenie základných potrieb Ukrajincov a Ukrajiniek, ktorí opustili svoje domovy a prichádzajú na Slovensko.

Pomôžme spolu Ukrajine (v tvare DMS <medzera> NADACIAMARKIZA na číslo 877), ktorú iniciovala Nadácia Markíza na pomoc predovšetkým deťom a rodinám utekajúcim pred hrôzami vojny na Slovensko.

Darovací formulár TU: https://nadacia.markiza.sk/darovaci-formular

Ďakujeme, že pomáhate s nami!