Markizáčka v top forme: Čaká ju náročná výzva

17. 05 2022 15:07 |
Zuzka Čimová trénuje na Spartan Race
Zuzka Čimová trénuje na Spartan Race Foto: TV Markíza

Prípravu berie zodpovedne.

Naši kolegovia už o pár dní zažijú tú pravú sparťanskú atmosféru. Na charitatívny beh sa pripravuje aj moderátorka Telerána Zuzka Čimová. Brunetka sa spolu s ďalšími markizákmi plánuje zúčastniť na pretekoch, ktoré sa budú konať budúci víkend v Šamoríne. Podujatie Spartan Race sa bude konať 28 a 29 mája a prihlásiť sa môžete aj vy. Bude viacero kategórií a jednou z nich bude aj kategória Charity a výťažok z registrácie venujú organizátori Nadácii Markíza.

Zuzka Čimová bude jednou zo známych tvárí, ktorá sa postaví na štart a už teraz sa poctivo pripravuje. „Behať chodievam pravidelne a odbehnem tak 5 až 7 kilometrov. Po odbehnutí budeme mať určite dobrý pocit, keďže je to pre dobrú vec,“ prezradila nám brunetka.

Nazrite spolu s nami, ako vyzerá taký Zuzkin tréning:

Foto Telerano 17 05 2022.jpg
Foto: TV Markíza

SPARŤANSKÝ víkend v Šamoríne už 28 - 29. mája 2022

Organizátori podujatia SPARTAN RACE sa opäť rozhodli spojiť svoje sily s Nadáciou Markíza, a venovať jej výťažok z charitatívneho preteku SPARTAN CHARITY, vďaka čomu spolu podporíme deti z Ukrajiny a ich zapojenie do bežného života na Slovensku. Tento pretek absolvujú aj niektorí z účastníkov reality show Televízie Markíza Survivor či známe tváre z obrazovky.

Vychutnaj si pravú sparťanskú atmosféru v lokalite, kde budú mať tieto preteky svoju premiéru, a to konkrétne v olympijskom tréningovom centre x-bionic® sphere v Šamoríne.

Táto lokalita je vhodná pre všetkých nováčikov, ktorí nad Spartanom dlho rozmýšľali, alebo stále váhajú. Ale zároveň si tu na svoje prídu aj skúsení Spartania, keďže to budú veľmi rýchle preteky rozhodne každá, aj malá chyba na prekážke.

Registrovať sa môžeš na rôzne úrovne pretekov. V sobotu sa bude konať SPRINT, ktorý patrí do CEU regionálnej série, CHARITY, KIDS, SPECIAL a deň zakončíme HH12Hr. V nedeľu budeme pokračovať so SUPER a KIDS.

Registrovať sa môžeš na webe: https://sk.spartan.com/sk/race/detail/7661/overview

SPARTAN CHARITY – už ako aj názov napovedá, jedná sa o symbolické odbehnutie trate s charitatívnym cieľom, kde sa nepreteká na čas a umiestnenie, ale na pomoc tým, ktorí to najviac potrebujú. V rámci charity si zabehneš trať pretekov SPRINT, ale prekážky nie sú povinné, čo znamená, že za nezdolanie nerobíš trestné burpees.

V spolupráci s partnerom Spartan Charity, s Nadáciou Markíza tento rok podporíme deti z Ukrajiny a ich zapojenie sa do bežného života na Slovensku.

Už pri registrácii dostane každý účastnik biele Charity tričko, vďaka čomu sú všetci na štarte rovnako oblečení a tým sa vytvorí aj unikátna atmosféra. Do cieľa stačí len dobehnúť, alebo dokráčať a dostaneš aj špeciálnu Charity medailu, ako spomienku na tvoj dobročinný beh.

Budeme radi ak sa tohto charitatívneho behu zúčastní čo najviac ľudí a užijú si Spartan preteky v uvoľnenej atmosfére.

Tak čo, pôjdeš si s nami odbehnúť Charity v Šamoríne a pomôcť tak dobrej veci?

Spartan Charity a Nadácia Markíza.png
Foto: TV Markíza