Henrich Krejča v priamom prenose: Veľká prosba na rodičov!

07. 11 2022 10:40 | Teleráno, markiza.sk
Henrich Krejča
Henrich Krejča Foto: TV Markíza

Vypočujte si jeho slová.

Čaká nás ďalší Deň s Nadáciou Markíza a vieme aj konkrétny dátum – 1. decembra. Tento ročník sme sa zamerali na podporu duševného zdravia detí. Radi by sme sprístupnili pomoc odborníkov pre deti kdekoľvek na Slovensku.

Niekoľko rokov sa rozprávame o tejto téme a je veľmi dôležité, aby ľudia vedeli, že ak majú doma problém, nech sa neboja a riešia to. Doba je náročná a pandémia deťom k ceste k dobrému duševnému zdraviu nepomohla.

„Stúpa nám neuveriteľný počet sebapoškodzovania u mladých detí. Aj ja, ako otec, to vnímam a musím povedať, že je neskutočne dôležité sa s deťmi rozprávať 24 hodín denne. Náznaky sú prítomné a nesmieme nad nimi mávnuť rukou. Je naša povinnosťou vytvoriť deťom čo najlepšie rodinné zázemie,“ vyjadril sa riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča, ktorý upozornil, že ak sa dá, je dobré prísť na problémy u detí už v „zárodku“.

Aké sú príznaky? Kedy treba spozornieť? Pozrite si rozhovor.

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!