Lenka Šóošová o citlivej téme: Takto ju na obrazovkách nevidíte

08. 11 2022 11:00 | markiza.sk
Lenka Šóošová
Lenka Šóošová Foto: Instagram/lenkasoosova

Povedala, ako to majú doma.

Deň s Nadáciou Markíza sa pomaly blíži a jednou z ambasádoriek tohto výnimočného charitatívneho podujatia je opäť aj Lenka Šóošová. Témou je aj tentoraz podpora duševného zdravia detí, ktorá sa moderátorky veľmi dotýka.

Lenka sa ňou zaoberá aj vo svojom súkromí a snaží sa byť pre svoje deti oporou v každom smere. „Táto téma je veľmi dôležitá. Myslím si, že ostatné roky ukázali, že je veľmi dôležité rozprávať sa so svojimi deťmi a pýtať sa. Je veľmi dôležité, ako sa pýtať. Nie každý to vie a ja som sa to musela veľmi dlho učiť,“ prezradila nám mama dvoch chlapcov.

Pozrite si celý rozhovor.

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!