Kvetka Horváthová o dcére: Na deti si treba nájsť čas a komunikovať s nimi

09. 11 2022 10:15 | markiza.sk
Kvetka s dcérkou
Kvetka s dcérkou Foto: Instagram/kvetkah

Kvetka je maminou už pätnásťročnej dcéry.

Deň s Nadáciou Markíza sa blíži a tento ročník sme sa zamerali na podporu duševného zdravia detí. Cieľom tohtoročnej zbierky, ktorá potrvá od 1. novembra do 1. decembra 2022 je vyzbierať čo najviac financií na podporu riešenia problémov detského duševného zdravia a upriamiť pozornosť na potrebu zlepšenia dostupnosti detskej psychologickej pomoci v rámci celého Slovenska.

O tejto dôležitej téme sme sa v dnešnom Teleráne porozprávali aj s moderátorkou Kvetkou Horváthovou a Evou Hargašovou, psychologičkou zo Slovenskej psychoterapeutickej spoločnosti. Kvetka je maminou už pätnásťročnej dcéry a porozprávala aká je situácia u nich doma. Moderátorka podotkla, že je veľmi dôležité s deťmi komunikovať. „Je to dlhodobá cesta, nie je to vždy jednoduché. Treba si na deti nájsť čas.“

Pozrite si rozhovor:

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!