Kedy vyhľadať psychológa a ako na svojom dieťati spoznáte, že sa niečo deje?

15. 11 2022 11:30 | markiza.sk
Kedy vyhľadať psychológa a ako na svojom dieťati spoznáte, že sa niečo deje?
Kedy vyhľadať psychológa a ako na svojom dieťati spoznáte, že sa niečo deje? Foto: TV Markíza

Téma detského duševného zdravia je dôležitá.

Téme duševného zdravia detí sa venujeme už dlhšiu dobu a tento projekt vyvrcholí deviatym dňom s Nadáciou Markíza, ktorý sa bude konať 1. decembra. Téma duševného zdravia detí si zaslúži veľkú pozornosť. „Duševný stav ľudí je v katastrofálnom stave a my nadväzujeme na to, čo sme robili v minulosti,“ prezradil v Teleráne Michal Borec, riaditeľ PR a marketingu TV Markíza a člen predstavenstva Nadácie Markíza. Nadviazal tak na projekt Odpíšeme ti, ktorý sa venoval šikane a stále prebieha.

TIP: Tínedžeri v tom majú jasno: Potrebujeme psychológa, no nemáme na to peniaze

Cieľom tohto ročného Dňa s nadáciou je pomôcť dostať sa deťom k psychológovi, ktoré to potrebujú a nemajú možnosť. Pozrite si rozhovor v Teleráne, kde sa dozviete, kedy je čas so svojim dieťaťom vyhľadať odborníka, aké znaky máme sledovať a ako vieme pomôcť my ako diváci.

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!