Lenka Šóošová: To najcennejšie, čo môžeme deťom venovať, je čas

18. 11 2022 11:35 | markiza.sk
Lenka so synmi
Lenka so synmi Foto: Instagram/lenkasoosova

Moderátorka prehovorila ako mamina dvoch synov.

Duševé zdravie našich detí je momentálne hlavnou témou v Nadácii Markíza a vyvrcholí prvý decembrový deň na Deň s Nadáciou Markíza, ktorý budete môcť sledovať aj vy. Prispieť na dobrú vec môžete už aj teraz - TU nájdete ako.

Jednou z ambasádoriek je aj naša moderátorka Lenka Šóošová, ktorá v Teleráne porozprávala, ako je dôležité venovať sa deťom, a venovať im tú najcennejšiu komoditu a tou je čas. „Je dôležité komunikovať s deťmi, ale ešte dôležitejšie je ako s nimi komunikujeme. Dôležité je, ako sa pýtate a neuspokojiť sa s jednoduchou odpoveďou,“ povedala moderátorka.

V rozhovore z Telerána sa dozviete aj to, ako postupovať, keď na svojom dieťati zbadáte, že niečo nie je v poriadku.

Pozrite si rozhovor:

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!