Verejné priznanie obľúbenej influencerky Patry Bene: Chcela som zomrieť

01. 12 2022 09:35 |
Patra Bene
Patra Bene Foto: Instagram/patrabene

Prehovorila o neľahkom období v živote.

Obľúbená a úspešná influencerka Patra Bene prežívala ťažké obdobie. V dnešnom Teleráne venovanému Dňu s Nadáciou Markíza verejne prehovorila o neľahkých chvíľach. Patra začala svoje rozprávanie v rannom vysielaní o úzkostiach a atakoch, ktoré ju trápili dlhé roky. Brunetka dlho trpela zdravotnými problémami a doktori nevedeli prísť na to, čo jej je. „Chodila som po lekároch a všetky vyšetrenia boli v poriadku. Nikto mi nevedel stanoviť diagnózu. Až potom sa prišlo na to, že by to mohli byť psychické problémy.“

Influencerka trpela úzkosťami a atakmi. „Každý deň som s tým bojovala. Prežívala som vnútornú bolesť. Môj impulz bol, keď som mala ísť niekde na dlho preč. Dokonca som dva týždne nechodila ani do školy, ostávala som doma, nebola som schopná nikam ísť. Problémy začali na strednej škole a tam som prvýkrát vyhľadala školského psychológa.“

Patra o svojich problémoch rozpráva verejne, aby pomohla ľuďom, ktorí sa možno o svojich problémoch boja alebo hanbia hovoriť.

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Od 1. októbra až do 1. decembra 2022 vrátane celého dňa do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!