Lucia Mokráňová otvorene o najhoršom období: Nechcela žiť

01. 12 2022 09:35 | markiza.sk
Lucia Mokráňová
Lucia Mokráňová Foto: TV Markíza

Jej slová sa počúvajú len veľmi ťažko.

Lucia Mokráňová prišla porozprávať o najťažšom období svojho života. V Teleráne prezradila, čo prežívala, keď v naozaj mladom veku nečakane prišla o priateľa. Podľa jej slov netušila, čo má robiť, ako to má riešiť a uzavrela sa do seba.

Influencerka a fitness trénerka sa zavrela do izby, odmietala pomoc a jediné čo si želala bolo, aby sa každé ráno prebrala z tejto nočnej mory. Pomôcť jej chcelo veľa ľudí, no ona všetkých odmietala. „Mala som pocit, že by bolo lepšie, keby som tu nebola. Nevidela som svetlo na konci tunela. Každý večer som si hovorila, že už nevládzem žiť,“ povedala Lucia.

Aj keď jej bolo trápne povedať to mamine, nakoniec to urobila a ona ju povzbudila. Zlom prišiel, keď krátko na to, ako sa zdôverila mame, mala autonehodu. „Volali mame a povedali, že som prežila. Mne povedali, že som dostala druhú šancu.“

Dnes je Deň s Nadáciou Markíza, počas ktorého sa snažíme zlepšiť dostupnosť psychologickej alebo psychiatrickej pomoci pre deti. Na Slovensku totiž máme alarmujúci stav. Čo odporúča Lucia, si pozrite vo videu.

Pomôžte tým najzraniteľnejším

Celý deň do polnoci môžete podporiť Deň s Nadáciou Markíza aj Vy, a to: Prostredníctvom SMS zaslanej v tvare: DMS (medzera) NADACIAMARKIZA na číslo 877 (v sieti všetkých operátorov, pričom cena jednej SMS je 2 eurá).

Zbierka je registrovaná MV SR a realizovaná prostredníctvom DMS systému, ktorý spravuje Fórum donorov. Ľubovoľným príspevkom priamo na číslo účtu verejnej zbierky: SK35 1111 0000 0003 3322 2322 alebo aj jednoduchým darovaním online priamo cez darovací formulár TU.

Ďakujeme, že pomáhate tým najzraniteľnejším - deťom!