Slobodnej mamičke môže pomôcť každý, kto podaruje starý mobil

19. 01 2023 08:00 | markiza.sk
Druhá šanca pre mobil Foto: TV Markíza

Určite sa ich zopár nájde aj u vás doma!

Keďže Vanessa mala v sebe odjakživa zmysel pre spravodlivosť, rozhodnutie stať sa právničkou nikoho neprekvapilo. Právo začala so zanietením študovať, no teraz sa jej zámer dostal neplánovane do úzadia. Stala sa mamou a na školu už nemá čas ani peniaze. Dokonca nemá ani na živobytie pre seba a svoju dcérku. Slobodnej mamičke môže pomôcť každý, kto podaruje starý mobil.

Druhá šanca pre mobil

Obdarovať tých, ktorí to najviac potrebujú, je vďaka Nadácii Televízie Markíza a Férovej Nadácii O2 omnoho jednoduchšie. Stačí nájsť doma nepoužívaný telefón a prísť s ním do predajne O2. Získaná zostatková hodnota všetkých telefónov poputuje pre darcovskú platformu Ďakujeme.sk. Okrem ekologického rozmeru takéhoto zberu nepotrebných telefónov z domácností tak ľudia môžu ich zostatkovou hodnotou prispieť aj rodinám v núdzi. Zároveň budú mať istotu, že telefóny s nulovou hodnotou budú ekologicky zrecyklované, prípadne sa pre ne nájde ďalšie užitočné využitie.

Zber nepotrebných telefónov sa začal 7. novembra 2022 a pokračuje až do 30. januára 2023. Nadácia Televízie Markíza a Férová Nadácia O2 darujú celú vyzbieranú sumu prostredníctvom platformy www.dakujeme.sk deťom a rodinám s neľahkým osudom.